Редактор: e-mail: Кадър бТВБратът на загиналия горски служител Тони - Иван Гръбчев,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВБратът на загиналия горски служител Тони - Иван Гръбчев,
Коментари Харесай

Братът на загиналия 34-годишен горски служител: Днес трябваше да даде годежен пръстен на приятелката си и да й предложи брак

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Братът на починалия горски чиновник Тони - Иван Гръбчев, разкри, че починалият му брат през днешния ден е трябвало да даде годежен пръстен на приятелката си и да й предложи брак. 

Брат ми и другият умрял мъж са си оставили оборудването, само че са ги върнали без съоръжение в сърцето на пожара. Те са ги изпратили на гибел. Те не са герои, те са жертви. Те не бяха горски чиновници, те бяха контрол. Не може да ги вкараш в пожара, откакто не се подготвени и да изгорят като въглени. Опитвали са се да се спасят, бягали са, само че пожарът ги е обхванал. Този, който ги е пратил в пожара, е за затвор. Ще диря юрист, ще диря отмъщение, с цел да не се случи на различен, сподели за бТВ Иван Грубчев.

Всички сме в потрес. Майка ми е в потрес, още не може да повярва, мисли, че брат ми ще се върне. Преди години брат ми, когато беше дребен, на 3-годишна възраст, изгоря с вода целия. Без интервенции, по знамение се избави тогава, не му даваха късмет. Беше толкоз уплашен по принцип от тези работи, не знам по какъв начин се е случило, сподели още Иван Гръбчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР